Print this page

Catalog francize

Toate francizele
Francize Romania
Francize sub 10.000 E
Francize sport-fitness
Francize noi !!!
Cele mai vindute francize
Francize ingrijire personala
Francize Fast_Food Restaurante
Francize Servicii
Constructii-Curatenie
Francize Auto
Francize Moda
Francize Produse Copii
Franciza Cosmetica
Francize educatie
Microfrancize
Afaceri la Cheie


  Info-pachet suplimentar gratuit !
*Completati adresa dvs. de e-mail:


DEATH BY CHOCOLATE


Death by Chocolate si-a inceput activitatea in Noua Zeelanda in anul 1991. Death by Chocolate este un concept de restaurant ce ofera cafea si deserturi din ciocolata.
Francizatul nu trebuie sa aiba experienta de lucru in restaurant, ci doar aptitudini manageriale si interpersonale puternice.

Produsele Death by Chocolate

In afara de deserturile din ciocolata, la Death by Chocolate sunt oferite si inghetate, cafea, vinuri si lichior.
Un capucino bar este incorporat in concept pentru a completa deserturile si a asigura vanzari mai mari de-a lungul zilei. De asemenea este disponibil si un meniu cu sandwich-uri, salate si briose. Francizatii pot opta pentru un concept multi-dimensional care genereaza vanzari de dimineata pana tarziu in noapte.
Exista, de asemenea, si impachetarea si servirea deserturilor pentru a fi consumate acasa, de catre clienti.

Investitia:

Taxa de master franciza: 100.000 $

In vederea dezvoltarii unei retele de restaurante Death by Chocolate, investitia necesara deschiderii unei unitati presupune:
  • taxa initiala de franciza: 40.000 $
  • achizitionarea si amenajarea locatiei: 200.000 $
  • contabilitate, consultanta si aspecte legale: 3.000 $
  • stocuri initiale pentru bucatarie si bar: 4.000 $
  • consumabile: 1.000 $
  • lansarea initiala: 2.000-4.000 $ - flyere, reclame, spoturi radio, petrecere
  • taxa de training: 10.000 $
Taxa de publicitate vor fi de minim 1% din cifra de afaceri anuala.
Redeventa este de 7% din vanzarile lunare.

Training si sprijin continuu

Programul intensiv de training si sprijinul continuu va vor asigura toate elementele necesare unei conduceri eficiente a restaurantului.
Cu aproximativ o saptamana inainte de deschidere, francizorul va va oferi un program de training pentru francizat si aproximativ cinci angajati. Nu este necesar ca cel sau cea care va lucra pe postul de bucatar sa aiba experienta in domeniu pentru a finaliza trainingul cu succes.
De asemenea, francizorul va va oferi si asistenta la deschidere pentru ca aceasta sa fie un eveniment deosebit.

 
Info-pachet gratuit !
detalii suplimentare despre franciza DEATH BY CHOCOLATE livrate imediat

*Completati adresa dvs. de e-mail:
Dupa primire ne puteti contacta si prin e-mail la: contact@fbb.ro
sau telefonic la numerul
0722.59.33.71



Inapoi...

 

Previous page: Francize.com.ro
Next page: City PaintBall