Print this page

Catalog francize

Toate francizele
Francize Romania
Francize sub 10.000 E
Francize sport-fitness
Francize noi !!!
Cele mai vindute francize
Francize ingrijire personala
Francize Fast_Food Restaurante
Francize Servicii
Constructii-Curatenie
Francize Auto
Francize Moda
Francize Produse Copii
Franciza Cosmetica
Francize educatie
Microfrancize
Afaceri la Cheie


  Info-pachet suplimentar gratuit !
*Completati adresa dvs. de e-mail:


LA BOUCHERIE


Restaurantele LA BOUCHERIE sunt locuri preferate cu adevarat de amatorii de produse preparate din carne de vita de buna calitate.

Dupa 10 ani consacrati implantarii unui numar mare de restaurante, grupul LA BOUCHERIE detine in prezent 35 de resaturante in Franta si 7 in strainatate, printre locatii aflandu-se si Moldova.

Primul restaurant LA BOUCHERIE a fost creat in anul 1974 la Megeve, Franta, de catre Jacques Salmon. Cinci ani mai traziu se deschide un al doilea restaurant in Annemasse, iar in anul 1987 se infiinteaza Societatea de Franchising pentru Restaurantele La Boucherie (Societe de Franchisage des Restaurants la Boucherie - SFRB), detinand marca La Boucherie care devine astfel o structura de dezvoltare si extindere a conceptului.

Concept

Conceptul La Boucherie are la baza doua principii: Arhitectura restaurantelor La Boucherie si decoratiile interioare sunt special create pentru a da clientului impresia ca ia masa intr-o macelarie traditionala franceza. Atmosfera prieteneoasa, dinamica, cu chelneri imbracati in haine traditionale de macelari si vorbind limbajul folosit de acestia confera restaurantelor La Boucherie un stil propriu unic care il va atrage mereu pe client.

Meniul consta in aperitive, feluri principale, fripturi, salate, diverse specialitati de desert, cafea, ceai, vinuri, cocktailuri, bauturi fara alcool etc.
Exista diverse oferte de meniuri: Formule du Marche, Formule des Halles, Formule du Bon Moment, Formule Gourmande, L`Express sau Meniuri pentru copii.

In anul 1999, dupa ce consolideaza sistemul de franciza, SFRB cedeaza locul sau companiei Restaurants la Boucherie S.A. In anul 2000 se alatura grupului un nou partener (Siparex Developpment - Lyon) care contribuie la cresterea capitalului, revigorarea structurii interne si a planului de expansiune.

In ianuarie 2000, grupul Restaurants La Boucherie s-a asociat cu Mr. Jean-Jeacques Labrunie pentru a crea societatea CAVIAR (Centre d`Affinage des Viandes de Restaurants situata in Brive-la-Gaillarde) cu scopul de a garanta pentru intregul lant de restaurante o aprovizionare exclusiva, centralizata, respectand normele stricte de calitate. Aceasta realizare a reprezentat o investitie de 400 000 Euro. Prin intermediul societatii CAVIAR, restaurantele LA BOUCHERIE va ofera produse preparate din cea mai buna carne de vita, de origine franceza, de un gust deosebit si respectand intocmai conditile optime de igiena si de siguranta a consumatorului.
Meniul consta in aperitive, feluri principale, fripturi, salate, diverse specialitati de desert, cafea, ceai, vinuri, cocktailuri, bauturi fara alcool etc.
Exista diverse oferte de meniuri: Formule du Marche, Formule des Halles, Formule du Bon Moment, Formule Gourmande, L`Express sau Meniuri pentru copii.

Oportunitati de franciza

Cautam investitori interesati sa devina Master Franchise pentru La Boucherie in Romania. Exista doua afaceri distincte, La Boucherie Café si Restaurant La Boucherie.

In ce consta oferta noastra:

  • Durata contractului: 10 ani
  • Transmitere completa de know-how. Dreptul de a deschide 3 restaurante in decurs de 3 ani.
  • Incepand cu cel de-al patrulea restaurant taxa de intrare se va reduce cu 20 000 Euro pentru fiecare unitate noua de franciza.
  • Drept de exlusivitate pe tara.
  • Asistenta totala pentru implantarea restaurantelor.
  • Franchisee-ul va primi un training in Franta pentru o perioada de 2-3 luni, pentru franchisee, manager-ul si seful restaurantului.
  • Pregatire pentru deschiderea magazinului: prezenta francizorului sau a unuia dintre reprezentantii sai pentru o perioada de 30 de zile (2 saptamani inainte - 2 saptamani dupa).
  • Doua vizite pe an planificate de francizor
  • Franchisee-ul va fi sustinut de la inceputul pana la sfarsitul proiectului (finantare, recrutarea si angajarea personalului, aspectul restaurantului.) pentru deschiderea primului sau restaurant.

Conditii:

  • restaurant cu un numar mediu de 100 -150 de locuri
  • In centrul orasului:
    • aproape de centru, dar nu chiar intr-o zona cu multe firme.
    • usor accesibil atat din centru cat si de la marginea orasului (in apropierea magistralei principale)
    • suprafata de 350/450 m2, pe un singur nivel (aceasta cerinta nu este totusi o prioritate) si, daca este posibil, o zona in aer liber pentru terasa. parcare in apropiere
  • La marginea orasului:
    • in zone comerciale si cu multe firme, in apropierea unui centru comercial.
    • sa fie situat in apropierea mai multor firme, la aproximativ 10 minute de mers cu masina sau langa o zona rezidentiala, la aproximativ 15 minute.
    • suprafata de 400 - 450 m2 pentru restaurant
    • restaurantul La Boucherie ar trebui construit pe o parcela accesibila care sa permita construirea unei parcari pentru masini.
    De asemenea, ar trebui sa fie observat foarte usor de numeroasele masini aflate in trecere.

Taxe de franciza

Taxa de intrare in sistemul de franciza este de 200 000 Euro pentru primele trei restaurante.
Redeventele reprezinta o suma fixa lunara de 3 000 Euro pentru fiecare restaurant.

Criterii de eligibilitate pentru Master Franchise:

  • o persoana sau o companie care este capabila sa dezvolte conceptul La Boucherie in Romania, aceasta insemnand nu numai sa deschida un restaurant ci sa creeze o intreaga retea.
  • o persoana sau o companie deja implicata in franchising sau cu o buna experienta in conducerea unei companii


 
Info-pachet gratuit !
detalii suplimentare despre franciza LA BOUCHERIE livrate imediat

*Completati adresa dvs. de e-mail:
Dupa primire ne puteti contacta si prin e-mail la: contact@fbb.ro
sau telefonic la numerul
0722.59.33.71



Inapoi...

 

Previous page: Francize.com.ro
Next page: City PaintBall